Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Всеки от нас е ползвал хотел по време на ваканцията си или докато сме на работна среща в друг град или държава. Едно от неизменните изисквания за стаята е да има, разбира се, телевизор. Но не какъв да е телевизор... Независимо от дестинацията съвременният хотелиерски бизнес вече не е това, което бе преди няколко години. Днешните гости и посетители имат далеч по-високи изисквания относно технологиите; те очакват най-новото от тях в стаите като част от престоя си. Гостите вече свикнаха да търсят не само редовното телевизионно съдържание, но и своето лично съдържание, изразено в различни приложения и програми.

Samsung Hospitality Displays е решение, което предлага нова и вълнуваща платформа за онези, които са в хотелския бизнес, давайки им възможност да зарадват и ангажират гостите си заедно с подобряването на собствената им оперативна ефективност. Най-новите иновативни хотелски телевизори на Samsung позволяват на гостите да имат пълен контрол върху настройките в стаята си, като отключват неограничени възможности относно информацията и забавленията чрез набор от персонализирано съдържание. С решенията на Samsung Hospitality хотелите могат да се възползват от по-ефективна комуникация и персонализирано обслужване на клиентите, без да се налага да правят основен ремонт на инфраструктурата. Какво точно предлага платформата Samsung Smart Hospitality Displays?Да вкараме киното в хотелската стая

 

Най-важният аспект във всеки един дисплей и телевизор е, разбира се, качеството на картината. Новите телевизори от серията Samsung Hospitality Displays като цяло се състоят от два типа модели с размери на дисплеите от 43 до 75 инча – залагащи на Crystal UHD технологията.

Премиум моделите от QLED серията HQ60A се отличават с иновативната технология Quantum Dot и притежават 4К резолюция. Технологията Quantum Dot е създадена за да осигурява възможно най-добрата картина. Покривайки на 100% обема на цветовете, Quantum Dot трансформира светлината в спиращи дъха цветове, който остават точни и реалистични при всяко ниво на яркост. Тук може да споменем и наличието на един от водещите стандарти в индустрията – технологията HDR10+, която води до по-дълбоки черни тонове и висока детайлност. Иновативната технология на подсветката Dual LED пък осигурява по-ярък и по-прецизен контраст. Моделите от серията HQ60A притежават мощен Quantum Lite 4K процесор, който не само гарантира перфектно възпроизвеждане на 4К резолюцията, но и осигурява качествен звук, оптимизиран спрямо съдържанието, което гледаме. Последният се дължи на внедрената технология Object Tracking Sound Lite (OTS Lite), добавяща виртуален горен аудио канал за запълващ стаята 3D съраунд.

От своя страна Crystal UHD дисплеите HAU8000/HBU8000 също разполагат с отлични характеристики, но на по-достъпни цени от премиум моделите от QLED серията. Резолюцията, в която работят, също е 4К, като за изображенията се грижи мощен 4К Crystal процесор. Налице отново е HDR10+ за живи цветове, моделите предлагат и 3D звучене чрез OTS Lite технологията.

 

Дизайн, който допълва интериора

 

Моделите от серията Samsung Smart Hospitality Displays се отличават с много изчистен AirSlim дизайн. Всъщност, когато седите пред тях и ги гледате, няма да забележите границите на дисплея, което създава усещане за безкрайност на картината, сякаш гледате истинско кино. Моделите позволяват лесно монтиране на стената, като ултратънкият корпус предлага повече гъвкавост, като позволява на хотелиерите да оптимизират пространството в стаите, за да повишат комфорта на гостите. Красивите и елегантни стойки на моделите позволяват регулиране на височината спрямо точните нужди на конкретния интериор.

 

Интелигентната LYNK Cloud функционалност

 

Това, което наистина отличава Samsung Hospitality Display телевизорите от новата серия, е тяхната интелигентна функционалност. Моделите са оборудвани с набор от интелигентни функции, предназначени да подобрят изживяването на гостите. От персонализираните съобщения за добре дошли при настаняване до интуитивната навигация през менюта и услуги, дисплеят се интегрира безпроблемно в хотелската среда. Интерактивното дистанционно управление предлага лесен достъп за доставките на храна в стаята, различните консиерж услуги и навигация в местните забележителности, като гарантира, че гостите ще разполагат с цялата информация, от която се нуждаят, на една ръка разстояние. Това всъщност е и голямата разлика от обикновените телевизори и умните хотелски дисплеи на Samsung. Нарича се LYNK Cloud и представлява интегрирана облачна платформа за единно управление на съдържание и устройства в целия свят, като може да анализира използването на съдържание от гостите, за да разкрие и направи различни маркетингови предвиждания и предложения. Със своя онлайн достъп, който поддържа множество потребители, Samsung LYNK Cloud е идеален за глобалните хотелиерски операции с централизирано управление, което дава на потребителите контрол върху техните хотелски дисплеи в световен мащаб. Системата предлага бърз ъпдейт на телевизорите в стаята от централизиран източник, така че да разполагате с необходимата лично за вас информация.

 

Енергийна ефективност

 

Хотелските дисплеи на Samsung са проектирани с мисъл за енергийната ефективност. Те идват с функции като таймери за автоматично изключване и сензори за движение, които помагат за пестене на енергия, когато стаите са празни. Това не само намалява оперативните разходи, но също така демонстрира ангажимент за положителен екологичен отпечатък на хотелите, както и на самите гости.

В заключение, дисплеите за хотелиерство на Samsung наистина придават нов смисъл и придвижват още по-напред индустрията на хотелиерството. Те съчетават авангардна технология с практичност и стил, предлагайки изключителна визуализация, издръжливост и възможности за персонализиране. Функционалността на смарт телевизора, енергийната ефективност и функциите за свързаност подобряват изживяването на гостите, докато лекотата на дистанционното управление опростява операциите за хотелиерите.

Снимки: Samsung