Представянето на Nintendo на Е3 завършва голямата тройка на компаниите, които всички очаквахме.

Свърши чакането и за Hollow Knight - хитовото заглавие на Team Cherry е налично за Switch от днес. Версията върви с 60 кадъра в секунда и включва трите експанжъна - Hidden Dreams, The Grimm Troupe и Lifeblood - с всичките им екстри.

Fire Emblem: Three Houses ще зарадва собствениците на хибридната конзола през пролетта на 2019 г. Nintendo показа част от играта по време на директното си предаване на E3. Three Houses има стратегически геймплей от най-високо ниво и нова динамична камера. Освен това играта изглежда страхотно!

По време на конференцията на Nintendo бе обявена и Overcooked 2. Играта ще има повече герои и рецепти в продължение на кооперативното готварско приключение, както и кухни, които могат да се променят в движение. Overcooked 2 излиза на 7 август за PS4, Xbox One, PC и Switch.

Super Smash Bros. Ultimate съдържа всеки един герой от историята на поредицата, както и поддръжка за любимия на мнозина GameCube контролер. Бойната игра излиза на 7 декември.

Fortnite идва на Nintendo Switch днес. Epic Games потвърди, че това е същата игра, както и на други платформи - същите карти, съдържание и седмични актуализации.

Mario Party пък излиза за Switch на 5 октомври.

Xenoblade Chronicles 2 получава ново DLC на име Tora - The Golden Country. То ще бъде пуснато за Switch през септември.

Бойната Dragon Ball FighterZ също получава порт, макар и без конкретна дата.

Ако си падате по големи роботи, Daemon X Mechina е нова игра от ветераните от Аrmored Core. Издава се от Marvelous Games и ще излезе през 2019 г.

Тагове: