Независимо дали си падате по дълги сингъл плейър приключения, или обичате надпреварата с други играчи онлайн, новите опции на PlayStation Plus абонамента носят по нещо за всеки модерен геймър. Услугата се предлага в три абонаментни нива: Essential, Extra и Premium.

Най-напред Essential предлага всички основни предимства на PlayStation Plus: присъедини се към приятелите си в онлайн мултиплеър, добавяй нови игри към колекцията си всеки месец, получавай невероятни оферти от PlayStation Store, пазарувай с отстъпки и др.

Месечният абонамент за Essential е 18 лв., а за година струва 119 лв.

На свой ред с Extra вземаш всички страхотни предимства, включени в план PlayStation Plus Essential, както и достъп до каталога с игри, включващ стотици игри от определящи жанра блокбъстъри до иновативни инди игри, с редовно добавяни нови заглавия.

Месечният абонамент за Extra е 28 лв., а за година струва 199 лв.

Най-сетне, Premium ви доставя всички основни предимства на PlayStation Plus, стотици игри в каталога с игри, както и на ексклузивни предимства като пробни версии, стрийминг на игрите от облака и каталог с класики от PS1, PS2 и PS3 ерата. Важно е да уточним, че засега игрите за PS3 са налични само чрез стрийминг.

Месечният абонамент за Premium е 35 лв., а за година струва 239 лв.

За повечето игри, които си закупил на диск или си изтеглил от PlayStation Store, се нуждаеш от план за членство за PlayStation Plus, за да играеш онлайн. Повечето безплатни за игра игри като Fortnite, Apex Legends и Call of Duty Warzone не изискват членство.

А за грандиозен финал се насладете на страхотния трейлър, посветен на новите PS Plus предложения:

Снимка: Pikrepo

Виж още: Diablo Immortal изглежда като всичко, което бихте искали от Diablo на телефона (ВИДЕО)

Тагове: