Въпреки че официалните алфа-тестове на Diablo 2 Resurrected приключиха, ранната версия на екшън ролевата игра вече бе кракната. И може да се играе офлайн.

На практика това означава, че вече може да видите сами за себе си за какво е целият шум около Diablo 2 Resurrected. Нещо повече, тъй като не знаем дали Blizzard ще пусне свободно демо на играта, кракнатата алфа може да бъде единственият начин, по който да тествате Diablo 2 Resurrected. Разбира се, като всяка алфа-версия това е ранен код, който не представя качеството на завършения продукт.

Ние, естествено, няма да споделим линкове към кракнатата версия, но ще кажем само, че трябва да свалите Battle.net клиента, за да инсталирате алфата. След това ви е нужен файл, който прескача изискването за интернет връзка и ви позволява да играете офлайн. 

Diablo 2 Resurrected работи с нов 3D енджин от Blizzard, но геймплеят ще бъде идентичен на този в оригиналната игра. Ентусиастите ще могат да променят изгледа между старата и новата визия в движение.

Снимка: Blizzard

Виж още: Diablo Immortal изглежда като всичко, което бихте искали от Diablo на телефона (ВИДЕО)

 

Тагове: