HyperX, екипът за периферни устройства за игри в HP Inc. и лидер на марката в игрите и електронните спортове, разкри HX3D, вълнуваща нова програма, предоставяща на геймърите набор от начини да направят според вкуса си и да персонализират любимото си оборудване за игри, като използват най-добрата в класа технология за 3D печат на HP.

HyperX ще покаже примери за персонализирани клавиатури, слушалки, мишки и други продукти за игри по време на CES 2023. Първата планирана серия от 3D отпечатани периферни надстройки са ограничено издание персонализирани капачки за клавиши, проектирани да пасват на HyperX и повечето други механични клавиатури, достъпни за потребителите през следващите месеци.

HyperX ще си сътрудничи с разработчици на игри, екипи за електронни спортове, създатели на съдържание, инфлуенсъри и вътрешни творчески екипи, за да създават и проектират удобни за феновете продукти, които могат да се използват по време на игра или да се събират като сувенири или скъпи колекционерски предмети.

По време на CES 2023 HyperX ще покаже първата си ограничена серия персонализирани капачки за клавиши, базирани на уникален HyperX Cozy Cat дизайн, разработен от HyperX и гласуван от неговата игрална общност. Продуктите HX3D се произвеждат на 3D принтери на HP Inc. като част от нарастващото сътрудничество с HP Inc., използвайки техния опит и внасяйки синергия, иновации и умения за цветен печат в игрите. Продуктите за персонализиране на HyperX се произвеждат с помощта на екологичен многократно използван найлон на прах.

Снимки: HyperX

 

Вижте още: Това е първата в света мишка с вграден вентилатор