Една култова конзолна поредица най-сетне ще дебютира за РС под формата на колекция, включваща Ninja Gaiden игри. Наречена The Ninja Gaiden: Master Collection, в нея влизат Ninja Gaiden: Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 и Ninja Gaiden 3: Razor's Edge и ще може да си я купите в Steam.

До момента и трите игри бяха конзолни ексклузиви, като първите две са едни от най-обичаните и трудни за овладяване екшън заглавия, въпреки че феновете постоянно дискутират промените в Sigma игрите спрямо оригиналните. Цялата поредица е дело на легендарното японско студио Team Ninja и ако харесвате скорошните му две игри от серията Nioh, тази колекция със сигурност си заслужава.   

Ninja Gaiden 3 не е чак толкова обичана от ветераните в поредицата, тъй като не е толкова трудна и залага повече на историята, но пак ще бъде достойно попълнение във вашата РС колекция. Новината бе обявена на последното издание на Nintendo Direct, като освен за РС игрите идват за PS4, Xbox и Switch. Засега не знаем дали новите версии ще имат графични подобрения, но със сигурност ще включват всички досега пуснати режими, DLC пакети и четири нови героя, с които можете да играете - Ayane, Rachel, Momiji и Kasumi. 

Снимка: Team Ninja

Виж още: Сензацията Genshin Impact гони половин милиард долара приходи за 2 месеца

Тагове: