Logitech обяви, че печели седем награди за иновации на изложението CES в Лас Вегас за изключителен дизайн и инженерни постижения, съобщиха от компанията.
Сред отличените продукти са усъвършенстваният геймборд Logitech G13 с награда за Най-добър продукт в категория Електронен гейминг и новото универсално дистанционно управление Harmony 1100, което спечели наградата Най-добър аксесоар за домашно кино.

Logitech има привилегията да бъде награден от изключително престижен състав на журито, заяви Джералд П. Куиндлен, президент и главен изпълнителен директор на Logitech. Така отбелязваме втори последователен успех с настоящите 7 награди за иновации на CES и отново потвърждаваме силния ни стремеж към иновации в дизайна и проектирането. Много се вълнуваме, продуктите на Logitech отново са сред отличените наред с толкова много други иновативни продукти от цял свят.

Наградените продукти на Logitech за 2009 г. включват:
Най-добра иновация при аксесоарите за домашни развлечения: Усъвършенстваното универсално дистанционно управление Logitech Harmony 1100.

Най-добра иновация в електронния гейминг: Усъвършенстваният геймборд Logitech G13

Награди в категория Електронен гейминг: Слушалките Logitech G35
и воланът Logitech Driving Force GT

Награди в категория Аудио компоненти: Logitech Squeezebox Boom и
колонките Logitech Z-5

Награда в категория Компютърна периферия:
Клавиатурата Logitech Illuminated Keyboard.

Тагове: