Не пропускайте новия ни епизод, за да разберете как се става етичен хакер! Гост ни е Павел Георгиев, заместник-председател на Българска Асоциация на Сертифицираните Етични Хакери, с когото разговаряме за етично хакерство, разликата между "черна", "червена" и "бяла шапка" при хакерите и киберсигурност.
Павел ни гостува като част от партньорството ни с бизнес събитието за сигурни и достъпни дигитални плащания DIGI PAY 2022, чието пето юбилейно издание ще се състои на 5 октомври в Интер Експо Център. Освен това нашият гост е и организатор на Cyber Security Talks Bulgaria - eжемесечно събитие на тема киберсигурност, за което ще разберете повече от подкаста.
Специални благодарности за нашия партньор PokerStars - продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера. Повече информация на  https://bit.ly/3YqhJTN


Акцентите в броя
Космическата станция „Орбитален риф“ на Безос се приближава една стъпка по-близо до реалността
Кошмарна грешка или гениална идея: гласов трансформатор се промъква към кол центровете 
Квантови изчисления за… смартфони! Новият квантов компютър от Baidu отваря нова ера - квантови изчисления за всеки!
Всеки трети не знае, че Android телефоните имат тази скрита функция
 
 

 

Може да откриете HiCast в:

 

·       Spotify

·       Apple Podcasts

·       Pocket Casts

·       Anchor

·       Castbox

Тагове:
Още от Social