Никога не е твърде рано да се появят слухове за нови телефони. Така например Galaxy Z Flip 4 беше пуснат само преди няколко месеца, но може би вече имаме подробности за Galaxy Z Flip 5 благодарение на един източник.

Според Рос Йънг – човек, който има доста противоречиви резултати, когато става въпрос за изтичане на информация – следващата година Galaxy Z Flip може да има две големи промени в дизайна. Ако е така, тези промени значително ще подобрят някои от най-големите недостатъци в дизайна на телефона.

Първата част от слуха предполага, че екранът на външния екран може да бъде по-голям в следващата версия. Galaxy Z Flip 4 има 1.9-инчов дисплей отвън и той работи прилично като втори екран. Но въз основа на информацията на Йънг Samsung може да увеличи екрана до 3 инча при Flip 5.

Втората част от слуха се фокусира върху пантата на устройството. Независимо дали сте се научили да живеете с това или не, гънката в средата на сгъваемите устройства на Samsung е дразнеща. Този слух твърди, че компанията е преработила пантата, така че гънката да е по-малко видима. Това би било много добре дошла корекция, ако Samsung наистина е намерил начин това да се случи.

Още веднъж повтаряме, че това е обикновен слух. Както всеки слух, не забравяйте да го приемете със зърно сол. В допълнение към този слух се очаква, че Flip 5 вероятно ще работи на Snapdragon 8 Plus Gen 2.

Снимка: Unsplash

Виж още: Защо падат сателитите на SpaceX?

 

Тагове: