От известно време Microsoft предлага услугата си Copilot AI (бивш Bing Chat) на мобилни устройства. Услугата отдавна е безплатна за използване, като ви позволява да говорите с чатбот, да генерирате AI изображения и др. Сега последните актуализации на браузъра Edge за Android подсказват за така наречената опция Copilot Pro.

Т.нар. APK teardown помага да се предвидят функциите, които може да се появят в услугата в бъдеще, въз основа на кода в процес на разработка. Възможно е обаче такива прогнозирани функции да не стигнат до публична версия.

Колегите от сайта Android Authority откриха няколко препратки към така наречената услуга Copilot Pro във версия 122.0.2336.0 и версия 122.0.2342.0 на приложението Microsoft Edge Canary за Android. Вижте нишките код по-долу.

В една от тези нишки изрично се споменава за абонамент за Copilot Pro, така че изглежда, че имаме абонаментно предложение в съответствие с ChatGPT Plus.

Но какво трябва да очаквате от това ново ниво Pro? За щастие в една нишка се споменават и предимствата на Copilot Pro. Това включва достъп до най-новите модели с изкуствен интелект, приоритетен достъп за по-бързи отговори и генериране на "висококачествени" изображения.

Струва си да се отбележи, че настоящата безплатна версия на Copilot вече предлага достъп до най-новите модели и висококачествено генериране на изображения. Така че предполагаме, че Microsoft може да ограничи безплатното ниво, като ограничи някои от тези екстри до Copilot Pro в бъдеще.

В момента Copilot е ограничен до 30 отговора на чат сесия, както и до 300 разговора на ден. В низовете обаче не се споменават никакви подобрения в това отношение, ако преминете към Copilot Pro.

Снимка: Unsplash

Виж още: Създадоха синтетични организми, които могат да се възпроизвеждат