Ski Challenge 14 (Android, iOS)


sЗимата е тук и е време за ски! Искате ли да се насладите на малко напрежение, екшън и тръпка? Тогава Ski Challenge 14 е точно за вас! Страхотен 3D ски симулатор, който предлага вълнуващи състезания и грандиозно спускане по заснежените планински склонове.

В Ski Challenge 14 ще летите надолу по склоновете със 130 км/ч! Спечелете всяко едно състезание и постигнете най-добро време при всяко спускане! В играта ще ви съпътства и приятна музика, която допълнително ще ви потопи в зимната надпревара. Събирайте специалните монети по пистата, за да ги обменяте във виртуалния магазин за ски екипировка. Играта е оптимизирана и за таблети, така че ще се наслаждавате на красива графика на всеки вид устройство. Успех!

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Google Play, Apple App Store


 

Assassin's Creed Pirates


sСтанете един от най-страховитите пирати на Карибите в най-новото Assassin’s Creed приключение, което вече е налично и за смартфони и таблети с Android и iOS!

Влезте под кожата на Алонсо Батия и го превърнете от заложник на кораб във велик пират! Той ще ви отведе на епично приключение в търсене на легендарно съкровище. По пътя си ще срещате тамплиери, с които ще трябва да се биете, а по-късно дори ще се запознаете с едни от най-известните пирати - Сам Белами, Бенджамин Хорниголд и Черната брада!

Другият плюс на играта е графиката й, изразена най-добре чрез водната повърхност, която е изключително детайлна. Но за да се насладим оптимално на тази графика, от Ubisoft ни съветват да играем на устройства с по-добри спецификации.

 

Цена: 8,78 лв.

 

 

Изтегли играта от Google Play, Apple App Store


 

Sand Flame (iOS)


sSand Flame е шутър от трето лице, в който ще станете част от специалните сили на САЩ за борба с терористи. Целта е да намерите и обезвредите различен вид терористи. Макар да засяга една тема, която ни е втръснала до болка, Sand Flame ни показва ужасите на войната с доза черен хумор, което е добра стратегия.

Всяко ниво има своя история и многобройни предизвикателства, които ще дадат на играчите много възможности за действие. А визуално играта е, меко казано, забавна заради ръбатите персонажи в комиксов стил. Не пропускайте това прекрасно заглавие!

 

Цена: $0,99

 

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

LAWLESS (iOS)


sПоведете свой собствен екип от професионални престъпници в уникалния 3D аркаден шутър Lawless!
Годината е 1990, а градът е Лос Анджелис! Вие току-що излизате от затвора и не възнамерявате повече да се връщате там. Но времето, прекарано вътре, не е изгубено, защото героят ви е създал контакти и план, с който да забогатее. Ще трябва да отстраните всеки изправил се на пътя ви към богатството. Очаква ви интензивен екшън, експлозии, дъжд от куршуми и много, много полиция!

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

9 Clues: The Secret Of Serpent Creek (WP)


sПроучете мистериозния град Serpent Creek и спрете злия заговор за връщане на ужасяващия Бог змия обратно в нашия свят.

9Clues: Тайната на Serpent Creek е пъзел приключение с участието на един напълно уникален детективски режим. Очакват ви паранормални случки в ролята на частен детектив, който се свързва с известната репортерка Хелън Хънтър, чийто глас звучи леко ужасяващо от гласовата поща. Тя се намира в крайбрежния град Serpent Creek и се нуждае от помощ незабавно. Но при пристигането си в Serpent Creek детективът (т.е. вие) не открива и следа от г-жа Хънтър. А управителят на близкия хотел, в който се предполага, че е отседнала, твърди, че дори не я е виждал.

Още по-странен е фактът, че улиците на града са пълни с пълзящи змии, а гражданите изглежда масово са се превърнали в сомнамбули. Този случай със сигурност ще отправи предизвикателство към детективските ви умения. Трябва да спасите приятелката си, разкривайки мистерията, и да спрете връщането на Бога змия в този свят.

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Windows Phone Store


 

Dark Lands (WP)


sКакто подсказва и името, Dark Lands е игра, в която тъмнината е обхванала света и вие трябва да се изправите срещу силите, завладели земята. В този фантастичен свят на сенки и чудовища вие ще трябва да тичате толкова, колкото можете, през най-различни препятствия и влизайки в битка с различни врагове – гоблини, орки, скелети, човекоядци и огромни чудовищни тролове. Избягвайте опасните капани по пътя и докажете, че сте най-добрият играч в онлайн класацията на играта.

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Windows Phone Store