Когато прочетем Caviar, можем да очакваме само едно - много екстравагантност, облечена в солидно количество злато. Този път трактовката е доста романтична, защото обръща поглед към миналото на компанията Apple. Новата колекция се състои от 2 варианта на iPhone 12 Pro (Max) и три разновидности на iPad Pro. Колекцията носи името Apple и акцентира върху дизайн с ябълково дърво, положено върху дървен фон, върху който са изписани емблематични цитати на Стив Джобс и Тим Кук.  
Най-много погледи привлича iPad Pro Grand Apple, защото всяка от всички 81 златни ябълки на дървото могат да се похвалят с по 1 диамант. За изработката е използвано повече от 1 килограм 18-каратово злато, ето защо ще бъде произведена една единствена бройка. Стартовата цена е около 184 000 щатски долара, като бъдещият притежател ще може да избира между 4 варианта: 128 GB, 256 GB, 512 GB и 1 TB.  
Caviar са наясно, че това не е ябълка за всяка уста, ето защо предлагат и iPad Pro Diamond Apple, в който са вложени много по-малко злато и диаманти и цената започва от скромните 12 420 щатски долара. Накрая идва и третият вариант, в който пропорциите на материалите са променени и преобладава дървото, със стартова цена 8140 долара.  


За да има таблетът подходяща компания, iPhone Pro вариантите дублират вече описаните декорации, като количеството е съобразено с размера: Тhe Diamond Apple моделът има само 9 диаманта, а цената на устройството ще е около 8910 долара. Събратчетата му не блестят толкова, но от тях ще бъдат произведени 99 бройки.  
Разбира се, както винаги клиентът е винаги прав и ако мъдрите слова Have the courage to follow your heart and intuition и Let your joy be in your journey не са по вкуса му, те винаги могат да бъдат променени. Като например iPad+iPhone=ВНЛ.  

Снимки: Caviar

Виж още: iPhone 13 най-сетне може да предложи 1 TB сторидж

Тагове: