Анализатори от Wedbush прогнозират, че следващото поколение iPhone ще има опция от 1 ТВ сторидж за пръв път в историята на марката. Тя важи за най-скъпия iPhone 13, а прогнозата е на база информация от веригата за доставки на Apple. Към момента най-голямата стордиж опция за iPhone 12 е 512 GB.

Що се отнася до iOS устройствата, само скъпите iPad Pro модели имат 1 ТВ сторидж, докато, както често се случва, iPhone изостава значително спрямо своите конкуренти. За сравнение Samsung започна да предлага телефони с 1 ТВ сторидж още с Galaxy S10 преди почти две години.

Семейството на iPhone13 се очаква тази есен, но все още нямаме много информация за самите устройства. Упорити слухове говорят за завръщане на Touch ID опцията и екрани със 120 Hz честота на опресняване, но нищо все още не е сигурно. Анализаторите остават оптимистично настроени за продажбите на iPhone 12 през остатъка на годината, след като Apple приключи празничното тримесечие с рекордната печалба от 110 милиарда долара. 

Wedbush прогнозира, че за Q1 ще бъдат продадени 62 милиона бройки от iPhone 12, а други 30 милиона ще бъдат пласирани до края на юни.

Снимка: shutterstock

Виж още: Китай проведе лотария за 1.5 млн. долара, за да тества нова цифрова валута

 

Тагове: