Рено Нисан България представи пред клиенти и журналисти изцяло новия модел на Dacia- Sandero, който дебютира на пазара с изключително апетитната цена от под 14 000 лева.

Замислен като проект за евтина и надеждна кола за развиващите се пазари, проектът Logan се превърна в изключително успешна глобална инициатива, която навлезе уверено и територията на Западна Европа. Съвсем нормално последствие се явява достигането на производствената граница от 1 000 000 екземпляра на платформата.

Най- новото попълнение в гамата на Dacia- Sandero, разчупва стандартна наложен от оригинала Logan, внася много динамика и обещава вярна служба на онези, които му се доверят. Неслучайно автомобилът идва със заводска гаранция от 3 години или 100 000 километра.

Новият хечбек ще се предлага с познатите задвижващи агрегати- 1.4 литров със 75 к.с. и 1.6 литров с 90 к.с, както и двете мощностни разновидности- 70 и 85 к.с, на железния 1.5 литров dCi. Sandero предлага и впечатляващ товарен обем от 320 литра, който достига 1200 литра след сгъването на облегалките на задните седалки.

Тагове: