Google представи три нови фотографски приложения: Storyboard (само за Android), Selfissimo! (за iOS и Android) и Scrubbies (само за iOS). Те са част от новата appsperiment програма, която Google стартира.

Новата програма е вдъхновена от Motion Stills приложението на компанията, което бе пуснато миналата година. Подобно на Motion Stills, триото от нови приложения е напълно функционален софтуер сам по себе си, но “създаден върху експериментална технология", която Google ще продължи да надгражда с течение на времето.

Това е подход, подобен на програмата Microsoft Garage, която предлага на разработчиците да създават подобни малки експериментални приложения.

Първото приложение, Storyboard, прави видеоклипове и автоматично изважда шест кадъра от тях, които представя в комиксов шаблон. Потребителят ще бъде в състояние да опресни приложението, за да получите нови оформления и рамки, а Google твърди, че има над 1.6 трилиона комбинации.

Selfissimo е една своеобразна черно-бяла кабинка в телефона ви. След като докоснете екрана, Selfissimo ще щраква по една снимка всеки път когато смените позата.

Scrubbies ще ви позволи да ремиксирате видеа в DJ-стил с бързо превъртане напред и назад през клипа, за да създавате видео цикли.

Трите приложения са на разположение сега за iOS и Android.

Тагове:
Още от Play