LG Electronics (LG) в сътрудничество с PLAYMOBIL®, немски реномиран производител на играчки, представи ексклузивна колекция от играчки на тема LG на IFA 2022 в Берлин. Очарователните нови фигурки и уреди играчки ще бъдат налични от следващата година по време на редица онлайн и офлайн събития, в унисон с отдадеността на LG за създаване на F.U.N (първи, уникални и нови) потребителски изживявания.

Изложени в лайфстайл зоната на щанда им на IFA – заедно с най-новите премиум домакински уреди на LG – са три от съвсем новите герои, създадени от LG и PLAYMOBIL. Загриженият за безопасността и винаги готов да помогне Хенри (известен още като LG Man), популярната лайфстайл и готварски ориентирана инфлуенсърка Нора и модният ентусиаст J. J.

За да помогнат на триото LG-PLAYMOBIL персонажи да живеят удобен, миниатюрен лайфстайл, домът е снабден с мини версии на иновативните уреди на LG, включително перални, фурни InstaView™ и хладилници InstaView™, както и всичко в едно WashTower™.

Освен това очарователните герои и миниатюрните уреди ще присъстват и в социалните мрежи, появявайки се в забавно съдържание в онлайн каналите на LG, включително в официалния акаунт на LG Home Appliance Company, Life’s Good Kitchen (@lifesgoodkitchen) в  Instagram.

„Имаме удоволствието да дадем на посетителите на IFA ексклузивен първи поглед към нашата фантастична нова колекция играчки, създадена в сътрудничество с германската компания PLAYMOBIL“, споделя Ро Су-ки, ръководител комуникации в LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

„Потребителите ще могат да се сдобият с тези малки колекционерски играчки на ексклузивни събития и промоции, започващи в началото на 2023 г. Ние ще продължим да предлагаме интерактивни дейности, които предоставят уникални изживявания на клиентите и подчертават постоянния ангажимент на LG към иновациите за по-добър живот.“

Снимки: LG