Maybach е кола, която много от нас искат да имат, но малко могат да направят реалност мечтите си. Разбра се, че вече може да се поръча Maybach 57. Естествено, както подхожда на кола от такъв клас, екстрите са много, коя от коя по-скъпа.

Новият модел ще може да се поръча с орнаменти и кантове из купето, направени изцяло от 24-каратово злато. Не само това, но можете да си поръчате и златен ключ. Ако пък златото не ви се нрави, то можете да изберете въпросните елементи да са направени изцяло от гранит. Можете да се възползвате от специален бизнес пакет, в който се включва мобилен интернет, bluetooth връзка за най-различни устройства.

Отвън, като всяка луксозна кола, ще можем да избираме какъв да бъде покрива. Преди това обаче трябва да кажем, че той може да бъде разделен на две части. Както се досещате, можем да сложим изцяло метален, соларен или мек таван, като той може да бъде различен за двете части на купето. А за най-богатите има и електро-прозрачен вариант, комбиниран със соларен модул.

Персонализирането на Maybach е детска игра - можете да избирате цветовете, материалите както и иновативни технически детайли.

Тагове: