През годините Hisense бавно си създаде име благодарение на своите телевизори на конкурентни цени. Сега компанията повишава залога с това, което твърди, че е най-големият мини LED телевизор, който може да се купи на пазара.

Hisense U8K предлага 100-инчов 8K mini-LED дисплей и това очевидно е главната атракция тук. Този 100-инчов телевизор обаче предлага и допълнения като 144 Hz променлива честота на опресняване, яркост 1500 нита, над 1600 зони за локално затъмняване и поддръжка на различни HDR формати (HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG).

Други забележителни характеристики включват 50 W 2.1.2 съраунд звук, интеграция с Google TV, FreeSync Premium Pro, Bluetooth 5.2 и Wi-Fi 6E. Що се отнася до портовете, получавате четири HDMI порта, два USB порта (един USB 3.0), композитни AV входове, Ethernet порт, 3.5-милиметров порт и оптичен аудиоизход.

Искате ли да се сдобиете с този нов телевизор? Hisense твърди, че U8K ще бъде наличен в магазините на Amazon и Best Buy тази есен на препоръчителна цена от 9999 долара. Излишно е да казваме, че това не е точно бюджетно предложение от Hisense, а скъпо удоволствие за ценители с дълбоки джобове.

Снимка: Hisense

Виж още: Hisense телевизорите доминират на пазара

Тагове: