Тазгодишният летен регионален фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards е под наслов „Неоткритата красота“ (#undiscovered). Kонкурсът дава възможност на талантливи любители на фотографията от Централна, Източна и Северна Европа да покажат най-добрите си снимки и видеоклипове, заснети с Huawei в 6 различни категории. Гласуването за най-добрите творби ще продължи до 18 август на официалния сайт на конкурса Huawei InFocus Awards. Внимателно подбрано жури, включващо експерти и популярни фотографи от цял свят, ще определи най-добрата творба.


Да откриеш неоткритото

Конкурсът има за цел да вдъхнови хората да потърсят онези скрити кътчета, които не са известни туристически локации и които не са били заснемани до момента. Предлагаме ви документално видео, което е изцяло заснето с Huawei P30 Pro и дава възможност на всеки да се почувства откривател и да се докосне до тайнството на природата.


InFocus Awards със специално партньорство с TripAdvisor

Страстта към търсенето на красиви непопулярни места и показването на вече познати такива в нова светлина е причината и за партньорството на Huawei с TripAdvisor – един от най-големите международни сайтове за споделяне на информация и отзиви за пътешествия. Платформата за любителите на пътуванията позволява лесно да откриеш страхотни нови места и да ги споделиш със света, което съвпада идеално с концепцията на Huawei InFocus Awards 2019.


Покажи своите кадри и спечели награди

Фотографският конкурс на Huawei е в своя разгар и всеки в България може да участва в общо 6 категории. 5 от тях са посветени на мобилната фотография - #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard и една на мобилната видеография - Life Now. Снимките и видеата, подадени за участие в конкурса, ще бъдат достъпни на официалния сайт на Huawei InFocus Awards.

Големият победител в конкурса ще получи модерният лаптоп Huawei MateBook 13, смарт часовника Watch GT и 10 хиляди евро, както и ваучер за 250 долара за Trip Advisor. Снимката му ще бъде представена и за седмица на официалната страница на TripAdvisor в Швеция, Полша, Дания, Австрия, Норвегия, Финландия, Чехия, Гърция, Унгария, Израел, Сърбия, Словакия и Турция.

Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, 2000 Евро и Trip Advisor ваучер за 250 долара. Завършилите на второ място в различните категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3-то - Huawei P30.

Победителят от категорията „Награда на публиката“ ще получи Watch GT и Huawei P30 Prо.

Пълната информация за Huawei InFocus Awards можете да намерите тук

Вижте още: Huawei Mate 30 – новият супер флагман на компанията, ще изглежда брутално?