Ако сте фенове на младия английски актьор Том Холанд, може да се заинтересувате от факта, че Netflix ухажва звездата на Marvel и Spider-man: Homecoming за възможна роля в бъдеща продукция по култовата гейм поредица на Nintendo - The Legend of Zelda.

Това твърди сайтът We got this Covered, позовавайки се на същите източници, които преди време разкриха, че се готви прикуел на сериала The Witcher по Netflix още преди той да бъде обявен. Слуховете за игрална адаптация на The Legend of Zelda в ефира на Netflix се носят още от 2015 г. Ако Том Холанд поеме главната роля, то това ще изглежда малко странно, защото той вече участва като Нейтън Дрейк в екранизация по конкурентната поредица Uncharted на Sony.

Твърди се, че продукцията по The Legend of Zelda може да бъде както сериал, така и филм. Все още не се знае каква е официалната позиция на Nintendo. Компанията вече има планиран анимационен филм за Super Mario, но не е изключено да планира и такъв с живи актьори, за да отбележи 35-ата годишнина на популярната поредица за приключенията на Link.  

Снимка: Nintendo

Виж още: Star Wars: Galaxy's Edge показва любимата ви далечна галактика през VR шлема (ВИДЕО)

 

Тагове:
Още от Play