Huawei nova 5T е страхотен телефон за любителите на модата. Повърхността на телефона осигурява уникална текстура и подчертава контрастите, създавайки многопластов 3D ефект. С изискан огледален ефект, смартфонът има футуристичен холографски почерк, а пурпурният Midsummer Purple вариант идва и подписан с марката nova като десенирана текстура върху елегантен виолетов стъклен панел, който пречупва светлината, за да произведе блестящи вълни с контрастен цвят и сянка. Другите налични цветове са черно и синьо Crush Blue. HUAWEI nova 5T има 6.26-инчов HUAWEI FullView дисплей, тежи само 174 грама и има корпус с дебелина само 7.87 мм. 

В сърцето му е премиум процесорът Kirin 980 AI, подкрепян от 6 GB RAM и 128 GB пространство за съхранение. Мощната платформа се управлява от EMUI 9.1, базиран на Android 9. Технологията за 22.5 W зареждане HUAWEI SuperCharge отговаря за бързото зареждане, а водещият в сектора графичен процесор GPU Turbo 3.0 спомага за ускоряване на графичната обработка и намаляване на латентността по време на гейминг.

32-мегапикселовата предна камера на HUAWEI nova 5T заснема детайлни селфита, четирите задни AI камери поддържат висока разделителна способност и ултра широкоъгълна, макро и дълбочинна фотография. Освен това HUAWEI nova 5T комбинира интелигентна семантична сегментация на изображенията и технология за оптимизация с 48 MP HD обектив, 16 MP широкоъгълен обектив, 2 MP макро обектив и 2 MP боке обектив.

Технологиите за фотография с изкуствен интелект като AI стабилизиране на изображението (AIS), автоматично заключване на експозицията (AEL) и автоматично заключване на фокуса (AFL) се комбинират, за да се гарантира, че изображенията са детайлни и с достатъчна острота. 

HUAWEI nova 5T се захранва от Android 9, със скин EMUI 9.1. Собствената разширена файлова система (EROFS) на Huawei увеличава средната скорост на четене с 20%. Освен това системата спомага за спестяването на системно пространство за съхранение, а файловете могат да се записват и като read only за повишена сигурност.

Вижте още: 3.1 саундбар системата, която докара 3D звука от киносалона… вкъщи!

Тагове: