Сътрудничеството на ASUS с все по-популярната марка Neon Genesis Evangelion беше изключително успешно в първата си серия, в която ASUS ROG украси периферни устройства и компютърни части в емблематичните цветове на EVA-01 - лилаво и зелено.

Продължавайки успеха си, ASUS сметна за подходящо да пусне още един комплект специално издание на периферни устройства и компютърни части за ерата на серията RTX 40, този път в цветовете на EVA-02 на Асука.

Изглежда обаче, че пускането на пазара има своите проблеми, тъй като беше забелязана сериозна печатна грешка, при която Evangelion изглежда е изписана погрешно върху дънната платка от специалното издание.

Първоначално това бе забелязано от технологичния YouTube канал JayzTwoCents, който посочва, че на дънната платка ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 името Evangelion е изписано неправилно.

Вместо правилното изписване на Evangelion текстът на радиатора за вход/изход гласи Evangenlion, добавяйки ненужно "n" към думата.

Изненадващо тази печатна грешка може да бъде забелязана и във всички рекламни изображения на дънните платки, които ASUS ROG сподели, като печатната грешка се появява и на техния уебсайт.

Типографската грешка се вижда и в продуктовите изображения на специалното издание на дънните платки ROG, като към Evangelion е добавено допълнително "n".

Изглежда обаче, че единствената печатна грешка на дънната платка е в близост до радиатора за вход/изход, тъй като при нито една друга типография на Evangelion няма същата грешка на дънната платка или на други периферни устройства от специалното издание, които проверихме.

Вярно е, че печатната грешка е трудна за забелязване, тъй като текстът е разположен отстрани, обаче е трудно да не я забележите, след като веднъж е била посочена. А шансовете повече потребители да забележат печатната грешка се увеличават, тъй като можете да сменяте дизайна на I/O модула.

Снимка: Unsplash/Asus/JayzTwoCents

Виж още: Експерти вече се затрудняват да преценят кое съдържание е изкуствено и кое - не

 

 

Тагове: