Samsung стартира продажбите на българския пазар на прахосмукачките Samsung Jet Bot и Jet Bot+ с LiDAR сензор. Новите смарт прахосмукачки осигуряват прецизна навигация и ефективно почистване в дома. Сензорът LiDAR определя с точност местоположението на Jet Bot и Jet Bot +, като сканира стаята, за да събере информация за пространството. Така придвижването на робота става по-ефективно и може да покрие по-голяма площ.

 

Мощно почистване от началото до края

Благодарение на голямата всмукателна мощ на дигиталния инверторен мотор и мултициклонното филтриране Jet Cyclone чистенето у дома става много по-ефективно. Четката на Jet Bot и Jet Bot+ позволява почистване на всякакъв тип подови настилки, включително твърди дървени подове и килими.

 

Интелигентно управление на мощността за отлични резултати

Интелигентната система за управление на мощността на Jet Bot определя типа повърхност и количеството прах, събрало се върху нея. След това прахосмукачката робот автоматично регулира всмукателната мощ, която е необходима за оптимално почистване. Съответно тя автоматично се увеличава, когато трябва да се почисти килим в дълбочина.

 

ВИЖ ОЩЕ: Samsung Smart Monitor: идеален избор за модерния домашен офис (РЕВЮ)

 

Select & Go и SmartThings пестят време на потребителите

Усъвършенстваното управление през Wi-Fi пести време, а с помощта на функцията Select & Go потребителите избират помещенията, които да бъдат почистени, и ограничават достъпа до определени зони с цел пълен контрол. Jet Bot разпознава помещенията и може да ги почиства селективно – стая по стая, осигурявайки бързо и ефективно почистване на дома. С помощта на приложението SmartThings може да се създават „забранени зони“ и да се издигат виртуални стени на картата на помещенията. Те пречат на прахосмукачката робот да оперира в определени зони, независимо от липсата на физическа преграда. Проследяването на почистването в реално време с помощта на функцията Jet Live е по-лесно от всякога. От местоположението на прахосмукачката, до слагането ѝ на пауза или задаването на нов инструктаж – всичко става само с няколко клика през телефона ти, независимо къде си.

 

Лесен за изпразване и изцяло миещ се контейнер за перфектна хигиена

Поддържай хигиеничната чистота на прахосмукачката и изпразвай лесно нейния контейнер. Jet Bot идва с 0.3-литров контейнер, а Jet Bot + - с 0.4 литров. И двата могат лесно да се мият, което ти позволява да ги поддържаш винаги изрядно чисти.

 

Jet Bot + идва със станция за почистване на контейнера Clean Station

Наслади се на удобен и хигиеничен начин да изпразваш контейнера за прах и мръсотия на всеки от един до три месеца. След почистването прахосмукачката робот автоматично се връща при станцията за почистване Clean Station, която изтегля праха от контейнера с помощта на технологията Air Pulse. А многослойната система за филтриране задържа до 99.999% от финия прах.

 

Наличност

Повече информация за новите прахосмукачки Samsung Jet Bot с LiDAR и Jet Bot+ с LiDAR сензор можете да намерите ТУК.

Снимки: Samsung