Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Днес работата от къщи се превръща все повече от нещо трудно постижимо в нормално ежедневие. Изграждането на комфортен и практичен домашен офис обаче никак не е лесно в условията на хроничен недостиг на всевъзможни РС компоненти. Новите реалности изправиха потребителите и заетите професионалисти пред цял куп нови предизвикателства – например как да са достатъчно ефикасни и високопродуктивни без достъп до най-модерните РС и офис технологии.

Защо следващият ви телевизор ще струва много повече?

За щастие иновативни компании като Samsung им предлагат уникални гъвкави решения в тази посока, като страхотния нов Samsung Smart Monitor. Първият по рода си монитор, който „умее“ всичко – с него можете да работите, учите, играете или да се развличате, при това без за целта да се нуждаете от отделно РС или лаптоп! 

 

Дизайн, който впечатлява 

 

С елегантния си модерен нископрофилен дизайн с тънка рамка и компактни размери Smart Monitor без проблеми се вписва в концепцията за домашен офис. Той предлага едновременно впечатляващо изобилие от функции, но без да изисква голямо пространство. Ключов елемент при проектирането на работно място у дома, където жизненото пространство никога не е достатъчно, е да намериш функционално решение.

Въпреки че предлага висококачествен панел с ултра висока резолюция и впечатляващ размер (32 инча), мониторът всъщност заема изненадващо малко място. Супер тънката рамка на дисплея гарантира, че цялата му 32-инчова площ се използва ефикасно за работа или забавление, а вградените говорители ви спестяват необходимостта от търсене на допълнителни периферни опции за озвучаване. Стойката също е с много скромен профил и позволява инсталиране и използване дори върху компактно бюро или работна маса, без да заема излишно пространство.

 

Функционалност от друго измерение

 


Там, където Smart Monitor блести и буквално отвява всяка конкуренция в РС пространството, е впечатляващото изобилие от гъвкави възможности за използване, които той предлага.

Изначало проектиран да бъде максимално автономен, мониторът LS32AM700URXEN реално ви позволява да го използвате за работа или развлечение, без за целта да се нуждаете от свързано към него допълнително устройство – било то настолен или мобилен компютър, ТВ или смарт тунер.

Благодарение на поддръжката на фирмената технология Samsung DeX обаче може да свържете безжично дисплея с всяко съвместимо мобилно устройство (смартфон или таблет) и да използвате широк спектър от приложения за видеоконферентна връзка, обработка на документи, сърфиране в уеб. Пълноценната поддръжка на технологията AirPlay 2 пък ви гарантира светкавично и безпроблемно свързване с всяко съвместимо Apple устройство. Ако пък искате бързо да визуализирате съдържание от телефона си върху екрана на Smart Monitor, е достатъчно да го допрете до панела – оттам нататък уникалната Tap View технология поема автоматично нещата, като ви предоставя огледален образ за лесна и бърза навигация.

Уникалната смарт функционалност на монитора ви дава възможност да го използвате за сериозни задачи напълно самостоятелно.  Моделът идва с предварително инсталиран Microsoft Office 365, напълно готов за работа в секундата, в която извадите новия си дисплей от кутията. Ултра високата (4К) резолюция на панела осигурява комфортно голяма работна площ, която заетите професионалисти без съмнение ще оценят. Тази резолюция се среща при  32" и 43" модели от серията АМ700. Върху 32-инчовия Smart Monitor те без проблем ще могат да разглеждат и редактират две А4 страници, позиционирани една до друга, или да визуализират обемни таблици с достатъчно голям размер на шрифта, за да са напълно удобни за работа.

В миговете за отмора пък бързо ще можете да получите достъп до любимите си филми и сериали в популярни стрийминг услуги, като Netflix, YouTube или HBO. За целта Smart Monitor разполага с вградени апликации за достъп до тези услуги, а идващото в комплект с дисплея умно дистанционно прави навигацията в тях лесна и удобна, тъй като предлага вграден асистент за гласово търсене и вградени говорители. 

 

В заключение 

 

С модели като Smart Monitor Samsung затвърждава водещата си роля на пазара за телевизори и монитори като компания, предлагаща иновативни решения, които гарантират несравнимо визуално преживяване в комбинация с гъвкава функционалност. Този монитор променя генерално представите за домашен офис и демонстрира нагледно как един РС дисплей може да бъде едновременно елегантна, удобна и полезна част от домашния интериор, без да допуска компромиси както по отношение на професионалното използване, така и по активните възможности за мултимедийно развлечение.

Реално със Smart Monitor Samsung ви спестява необходимостта от закупуване на няколко различни домашни устройства за работа и забавление, което го направи не само гъвкав и функционален, но и много изгоден като покупка. 

Снимки: Hicomm