Caviar, компанията, известна най-вече с показните си персонализации на мобилни устройства, току-що пусна новата си колекция, наречена #Barbiecore. Три устройства (технически четири) получават розово преобразяване със задължителното злато и диаманти - Samsung Galaxy Z Flip5, както и неиздадените Apple iPhone 15 Pro, Pro Max и Watch Series 9.

Персонализираните варианти включват лого на емблематичната обувка, лазерно гравиране на златния панел, както и 49 искрящи рубина на гърба. Samsung Galaxy Z Flip5 пък е снабден с истински пухкав помпон от изкуствена кожа.

iPhone 15 ще има 61 кристала Swarovski около острова на камерата, а гърбът ще е от алигаторска кожа в розов цвят. Разбира се, Caviar ще обсипва всичко с 24-каратово злато - рамката около камерите, страните и останалите прорези са отлети от благородния метал.

Apple Watch Series 9 ще има изработен по поръчка корпус от неръждаема стомана 316L с покритие Rose Gold PVD, златни декоративни елементи, закопчалка и въртящ се бутон. Самата каишка е от розова гума и не се знае дали ще може да се сменя.

И трите дизайна се предлагат в ограничен тираж - само 99 броя на вариант. Трябва да споменем, че на този етап това са само концепции, просто красиви визуализации, но ако искате такъв модел, Caviar с радост ще го направи, стига да имате пари. Носимото устройство ще струва 1900 долара, дизайнът на Galaxy Z Flip5 започва от 8560 долара, а iPhone 15 Pro е 7990 долара, въпреки че има и опция за iPhone 14 Pro, която струва 7270 долара.

Снимка: Caviar

Виж още: iPhone 15 може да поддържа скорости на зареждане до 35 W

 

Тагове: