"Ако имате куче, имате приятел и колкото по-беден станете, толкова по-добър ще бъде този приятел", гласи един прочут цитат от Уил Роджърс и в него наистина има голяма доза мъдрост. Четириногите ни приятели не се захласват по лъскавите неща в живота, а обичат да тичат на воля, да играят и да се притискат до стопанина си, както и ние до тях.

Ако искате да зарадвате вашия домашен любимец с нещо наистина готино и различно, където той ще се почувства у дома, предстои четвърто издание на супер събитието Dog Fest 2022. Ще ви очакваме в неделя, 25 септември, от 14:00 часа в Кучешкия парк (Южен парк 2).

Там кучето ви ще може да срещне нови приятели на два и четири крака, да участва в игри, да получи вкусни изкушения за награда и да потича волно по зелените площи. И за него, и за вас ще има страхотни моменти - не ги пропускайте.

За всеки по нещо

Ще имате възможност за среща с изложители и специалисти в областта, ще може да разберете кои са най-добрите продукти за вашето куче и отново ще обърнем внимание и на тези четириноги, които копнеят най-искрено за дом и грижа – животните от приютите и по-специално кучетата. Ще може освен цялото забавление да се включите и в благородните каузи на приютите, да станете дарители и да научите какви са другите възможности да помогнете или да осиновите нов член на кучешкото си семейство.

Сродни души, музика и бира

Тази година събитието ще има и DJ, за да може партито да е още по-приятно, а партньорите ни от Stella Artois са приготвили Стела бистро в европейски стил, където може да се насладите на студена бира с приятели и близки. Stella Artois се е утвърдила като една от най-продаваните белгийски бири в света и закономерно е парти центърът на всяко събитие и празненство. Насладете се на неустоимия вкус на Stella Artois и може да спечелите дизайнерски награди.

Заведете вашето куче на истински празник, посветен на самото него, какъвто е Dog Fest 2022, докато вие самите отпочивате с други любители на живота и животните.

Снимки: GoGuide