След две две успешни събития през март 2019 г. и септември 2020 г. стотици любопитни умове се събират отново на едно място в InGlobo & HiComm Speed Quiz Vol. 3.

InGlobo – печатна и дигитална медия за един по-интелигентен свят, и HiComm Magazine – №1 технологична лайфстайл медия в България, обединяват сили в най-мащабния куиз на България. Време е пак десетки отбори да премерят сили в състезанието. 5 категории, 20 въпроса, 3 минути за отговор във всяка категория.

Организаторите са подготвили широк спектър от въпроси за състезанието, разделени в пет категории, отразяващи основните теми в двете медии. На 7 юли в Кино Кабана в София участниците ще демонстрират познанията си в областта на технологиите, науката, личностите и историите, изкуството и пътешествията.

След началото в 19 часа водещият на събитието и главен редактор на сп. InGlobo Свилен Георгиев ще даде старта на същинската игра. Всеки участващ отбор, съставен от двама до четирима играчи, ще трябва да отговори на по 20 въпроса за 3 минути във всяка от категориите, а колкото повече са отборите, толкова по-интересна и оспорвана ще бъде надпреварата. За целта те трябва да се регистрират предварително на info@inglobo.bg, като посочат името на отбора, както и името, мейла и телефонния номер на неговия капитан.

За победителите, дали най-много верни отговори, са осигурени и следните награди:

1-ва награда: Пътешествие до Къщи Онгъл в Деветашкото плато с Gift Come True и MINI Countryman, настолна игра от Фантасмагория, специално гравирана бутилка Gentleman Jack. Пътуването до Къщи Онгъл включва: автомобил MINI Countryman, пълен резервоар с гориво, нощувка за целия отбор в Къщи Онгъл, закуска, вечеря, стрелба с лък.

2-ра награда: Парасейлинг на яз. Искър за целия отбор, осигурена от Gift Come True, настолна игра от Фантасмагория, бутилка Jack Old No 7.

3-та награда: Виртуално преживяване в escape стая във VR приключенски център Escape Reality за целия отбор, със съдействието на Gift Come True, настолна игра от Фантасмагория, бутилка Jack Old No 7.

А за всички, дори и за тези, които ще влязат само в ролята на зрители, организаторите са подготвили много изненади, които ще превърнат InGlobo & HiComm Speed Quiz Vol.3 в незабравимо изживяване.

Oсновните партньори на събитието Jack Daniel’s и Finlandia ще очароват гостите в Кино Кабана и със специална колекция от коктейли и с виртуални преживявания.

Кино Кабана отваря врати в 19 часа, а куизът започва точно в 19:30 часа на 7 юли. Всичко, от което ще имат нужда участниците, са много знания, отворен ум и добро настроение. За останалото ще се погрижат организаторите от InGlobo и HiComm с подкрепата на всички партньори – Jack Daniels, Finlandia, Gift Come True, MINI България, Фантасмагория и Samsung България.

Входът е свободен, а събитието ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност и дезинфекция.