След снощната изненадваща новина, свързана с новото име на следващата версия на Android OS (4.4), от KitKat пуснаха забавно пародийно видео в официалната си YouTube страница.

Видеото е издържано в стилистиката на Apple т.е. използвани са маниерите, режисьорския похват и някои познати фрази на Джони Айв и компания.

 

„Бъдещето на сладкарските изделия е тук“, с това започва представянето на KitKat и продължава с детайлно описване на дизайна на шоколадовия десерт, от „главния изпълнителен директор на KitKat блокчетата“ Кристофър Катлин (сами се досещате, че в Nestle няма такъв човек)!

„Всяко ъгълче, всеки ръб, всеки отпечатък е внимателно разгледан и изработен, за да ви потопи в едно красиво и мулти-сетивно усещане ", казва той. "И наистина е толкова вкусно, колкото и изглежда.“

Описанието на шоколадовия KitKat десерт продължава с още суперлативи и детайли като думите в самата презентация кореспондират с тези използвани при представянето на смартфон или таблет. Забавно е!

 

Дори се споменава, че KitKat има „глобално покритие“, което го прави достъпно за всички и също така може да се носи спокойно на работа, с размер идеално пасващ за джоба на дънките ви. Не е пропуснато да се спомене, че KitKat е „съвместимо с всякакви течни аксесоари“! Хе-Хе.

„Изберете между наличните версии с 2GB, 4GB или Chinky Bytes! Ние ще ви осигурим всички!“

 


Тагове: