Музикалният фестивал EXIT и Viber, едно от водещите в света приложения за комуникация, обявиха днес съвместния си проект - международния конкурс за дизайн на стикери My EXIT Adventure. Конкурсът ще се проведе на творческата платформа Talenthouse, която осигурява на независимите творци от цял свят пряк достъп до креативни брийфове от водещи марки, агенции и икони от развлекателната индустрия. Победителят ще бъде избран от жури, ще получи 3000 долара и проектът му ще се присъедини към огромната колекция от дигитални стикери във Viber. Ще му бъде осигурен и VIP достъп до двата фестивала в рамките на EXIT Adventure - EXIT, който ще се проведе от 7 до 10 юли в Прованската крепост в Нови Сад, Сърбия, и Sea Dance, между 14 и 16 юли на плажа Яз в Черна гора. Част от потвърдените участници са: Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Skrillex, Hurts, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Nina Kraviz, Marco Carola, Andy C, DJ Hype, Modestep, Sigma, Wilkinson, както и много други.

Целта на конкурса е да се стигне до творците от цял свят и да се види тяхната интерпретация на уникалния дух и фестивален стил на EXIT Adventure. Четирима проявили се дизайнери ще бъдат наградени с по 500 долара и билети за фестивала.

„Търсим креативни стикери, които улавят енергията и настроението на EXIT, но също така ще са подходящи за хората и след фестивала. Колкото по-полезен е стикерът, толкова по-популярен ще бъде, така че помислете кои видове стикери и фрази обичате да използвате при разговорите с приятелите си ежедневно. Избраните проекти на стикери ще съчетават тази практичност с уникалния дух на фестивала EXIT“, казва Ерез Шокър, творчески директор на Viber.

Дори да нямате възможност да присъствате на EXIT Adventure или да се включите в конкурса My EXIT Adventure, може да следите всичко около фестивала в публичния му Viber чат, който стартира днес и ще предлага ексклузивна информация. Изпълнителите от EXIT ще гостуват в него, за да отговарят на въпроси, а съдържанието в реално време е още една допълнителна хубавинка.