Добре известния анализатор Минг-Чи Куо се изказа пред AppleInsider и MacRumors, че Apple планира да пусне два нови модела на Apple Watch през 2016 г.
Дизайнът на по-големия Apple Watch 2 няма да се различава от сегашния, но той ще включва нови вътрешни компоненти като например GPS радио, барометър, по-тънък дисплей, както и нов по-бърз 16nm процесор от TSMC. Тези хардуерни компоненти ще се нуждаят и от по-голяма батерия, според Куо.
По-малката версия на на Apple Watch 2 за 2016-та ще има идентичен дизайн и някои актуализирани компоненти, както, разбира се, и по-ниска цена.
Според Куо, Apple ще представи новите модели умни часовници един месец след анонса на iPhone 7 т.е. през октомври.
Прочетете и това: Apple ще ви препоръчва покупки на базата на продукти, които притежавате http://hicomm.bg/kratki-novini/apple-shte-vi-preporychva-pokupki-na-bazata-na-produkti-koito-pritejavate.html

Добре известният анализатор Минг-Чи Куо се изказа пред AppleInsider и MacRumors, че Apple планира да пусне два нови модела на Apple Watch през 2016 г.

Дизайнът на по-големия Apple Watch 2 няма да се различава от сегашния, но ще включва нови вътрешни компоненти, като например GPS радио, барометър, по-тънък дисплей, както и нов по-бърз 16nm процесор от TSMC. Тези хардуерни компоненти ще се нуждаят и от по-голяма батерия, според Куо.

По-малката версия на на Apple Watch 2 за 2016-та ще има идентичен дизайн и някои актуализирани компоненти, както, разбира се, и по-ниска цена.

Според Куо Apple ще представи новите модели умни часовници един месец след анонса на iPhone 7, т.е. през октомври.

 

Прочетете и това: Apple ще ви препоръчва покупки на базата на продукти, които притежавате 

 

Тагове: