От днес Apple започна да продава 27-инчовия ултратънък 5K дисплей на LG, който очаквахме да се появи именно през декември. В момента той струва 974 щатски долара, а нормалната му цена е 1300 долара. Доставките му варират от 2 до 4 седмици, ако не сте сред хората, направили предварителна поръчка. Ако сте сред тях, трябва да получите своята бройка до карая на 2016 година.

През ноември Apple намали цените на 27-инчовия монитор и USB-C периферните устройства, като крайният срок на промоцията беше краят на годината, но сега той е удължен до 31 март, давайки ви още три месеца, за да вземете кабели и преходници с отстъпка.

Това е и едно признание, че Apple иска да стимулира хората да закупят новия MacBook Pro, който за съжаление тази година има по-солена цена от предишните поколения.

5K мониторът на LG има резолюция 5120 x 2880 пиксела и идва с вградени камери, микрофони и високоговорители, както и три USB-C порта за допълнителна свързаност. Той направи своята премиера заедно с новите модели MacBook Pro.

Прочетете и това: HTC подготвя нещо тайнствено специално за теб

Тагове: