Сагата около безжичното зарядно устройство на Tesla продължава. Преди броени дни в рамките на няколко часа Tesla пусна и изтегли от магазина си въпросната джаджа и сега тя отново е тук, но с вече променена цена – 16 долара по-малко от преди. От първоначалните 65 долара Qi-сертифицираното зарядно вече ще ви струва 49 долара. Това все още е по-скъпо, отколкото алтернативи с подобни параметри, но вече изглежда по-вероятно феновете на Tesla да платят въпросната сума. Безжичното зарядно идва в лъскав кейс и има 6000 mAh батерия, която осигурява заряд от 5 W.

За да започнете зареждането, просто поставете отгоре Qi-съвместим смартфон. Благодарение на вграден USB-C кабел или USB-A адаптер може да използвате джаджата с обикновено портативно зарядно. Най-нетърпеливите купувачи, които вече са платили първоначалната цена, ще получат обратно 16-те долара разлика.

Компанията обяснява, че вече може да продава зарядното на по-ниска цена, тъй като ще го произвежда в по-големи количества. Засега устройството е налично само през сайта на Tesla, но ще ви се наложи да изчакате три до четири седмици, защото явно и доста други хора го искат.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

5 причини да преминете от Windows към Linux още днес

146 | 17.04.2019
Още от Tech

Huawei комбинира Mate 20 X и 5G връзка в нов модел

8 | Преди 14 ч.