Човекът паяк е най-новият член на Отмъстителите в разширената комикс вселена на Marvel, но редица препятствия - това, че още ходи на училище, а също и фактът, че Sony държи кино правата върху образа на героя - засега правят невъзможно по-сериозното му участие в плановете на групата.

Това обаче може да се промени в предстоящия "Спайдър-Мен: Завръщане у дома", когато е доста вероятно пътят на Спайдър-Мен да го отведе не къде да е, а до самата щабквартира на Отмъстителите.

За това загатна самият актьор Том Холанд, който публикува своя снимка в Instagram от мястото, където се снимат сцените с въпросната централа. На снимката младият актьор е придружен от още един участник във филма и от свой приятел, а надписът The A Team придружава фотото.

Разбира се, възможно е актьорът просто да се забавлява с посещение на тази локация, но ако трябва да спекулираме, ще кажем, че е по-вероятно неговият персонаж да посети Тони Старк, особено след като ученият пое ролята на негов ментор в предния "Капитан Америка" филм, завършва Game Zone.

 Виж още: Задава се филмова адаптация по мобилната игра Fruit Ninja

Тагове: