Spotify стартира Daily Mix, поредица от плейлисти, които комбинират любимите ви песни с нови песни. С Daily Mix ще слушате музикалните миксове, които познавате и обичате. Независимо дали сте в настроение за танци или за релакс, просто изберете вашия микс и се наслаждавайте на най-любимите ви песни и нова музика, която системата на Spotify избира според стила ви на слушане.

Ще преоткриете някои забравени хитове и дори ще намерите куп нови. Така както вашият музикален вкус се развива, така ще се развива и Daily Mix. Всъщност колкото повече слушате, толкова по-добри ще стават и вашите миксове.

Менажирането на песни е изключително лесно – натиснете бутона "Забрана" (ban), за да премахнете песни от бъдещите плейлисти, или "сърцето" (Heart), за да добавите песен към вашата колекция.

Ще намерите вашата лична Daily Mix музикална библиотека в най-новата версия на Spotify за Android и iOS. Услугата е на разположение в световен мащаб и за всички съществуващи потребители на безплатната и премиум версията. Новите потребители ще имат възможност за достъп до Daily Mix след около две седмици слушане на музика. Скоро и други платформи ще получат поддръжка на Daily Mix.

 

Прочетете и това: Музикални лейбъли съдят YouTube-mp3.org заради нелегално сваляне на музика и видео 

Тагове: