Технологичните подаръци винаги са добра идея, а ето още две такива идеи, в случай че се чудите с какво да зарадвате семейството си за празниците. Teзи нови иновативни дисплеи за домашни потребители на Philips вече са налични на пазара с експлозия от цветове, точно като тази на коледната елха.

Линията Philips UltraColor са монитори с екран от ръб до ръб и много елегантен, изчистен вид с тъничка рамка, която ще стои минималистично във всеки дом. За тях се използват EasySelect превключвателите (нямат тъч бутони на предния панел), който позволява бързи настройки на монитора според личните ви предпочитания. Ако искате наистина ярки цветове, този тип дисплеи ще ви осигури точно това – Philips 246E7QDAB и 276E7QDAB са два примера за идеален цветови спектър (85% от NTSC в сравнение с типичните 72%). Можете да се уверите сами в прецизността и реалистичността на изображението, така че всичко, което вършите на монитора, да е максимално приятно за окото.

Мониторите от тази линия са идеални и за игри с Full HD качество и видеа, както и за разглеждане на снимки. Можете да стриймвате директно от смартфона си чрез MHL порта на устройствата. Модел Philips 272B7QPTKEB разполага и с изскачаща уебкамера за удобство при поддържане на контакти онлайн и е суперфункционален, с Quad HD резолюция и много широки зрителни ъгли. Цените на двата монитора са съответно 369 лв и 529 лв.