Huawei току-що анонсира P50 Pro и майсторите на мобилната фотография DxOMark вече са готови с ревюто на флагмана. Без особена изненада Huawei P50 Pro успява да постигне комбиниран резултат от 144 точки, което го поставя на първо място при камерите на смартфони. Предната 13 МР селфи камера също е впечатлила експертите и печели още едно първо място за Huawei P50 Pro с резултат от 106 точки.

Ревюто хвали основния 50 МР сензор и 40 МР монохромния модул на Huawei P50 Pro, които осигуряват най-добро качество на снимките благодарение на точно пресъздадени и отлични фини детайли. Увеличените снимки с 64 МР перископния сензор са също толкова впечатляващи и запазват детайлите, както и намаляват шума. Нощните снимки са друг силен елемент с отлична експозиция и бърз автофокус.

Като цяло качеството на видеозаписите е добро и клиповете се отличават с динамичен обхват и стабилен автофокус. Вече споменатата селфи камера също е много добра опция за автопортрети благодарение на запазеното ниво на детайли при снимки както на закрито, така и навън, а освен това прави и добри клипове.     

Снимка: Huawei

Виж още: iPhone 13 няма да има никакви дупки в корпуса