Наскоро Samsung си партнира с шоуто на комика Джим Фалън за импровизиран филмов фестивал, в който всички продукции са заснети изцяло с Galaxy S21 Ultra. Сега гигантът доразвива идеята си със следващата логична стъпка: цяло риалити тв шоу. То се нарича Exposure и ще се излъчва по Hulu, като в него фотографи ще се борят в различни фото предизвикателства, като използват само и единствено Galaxy S21 Ultra.

Ако това ви звучи като зле прикрита реклама, сте съвсем прави. Samsung ще създаде Exposure в партньорство с компанията Westbrook Media, която е собственост на холивудската звезда Уил Смит. Сериалът ще бъде първият от цяла поредица инициативи на Hulu, които свързват марки и продукти със зрителите.

Разбира се, можем да се обзаложим, че всеки кадър ще бъде страхотен. В крайна сметка защо ще прави Samsung цяло шоу за флагмана Galaxy S21 Ultra само за да покаже посредствени изображения? Независимо от това сериалът може да се окаже полезен за любителите на филмовата фотография – ще прецените сами от 26 април.         

Снимка: Samsung

Виж още: Samsung бие Apple по нов параграф

 

Тагове: