От началото на 2015 г. Gmail приложението за Android позволи на потребителите да управляват своята е-поща в Yahoo и Outlook. Сега компанията отива една крачка по-напред. От днес се въвежда нова функция, наречена Gmailify, която ще ви позволи да се възползвате от някои от най-добрите функции на Gmail - защитата от спам , интеграцията Google Now и други, но без да се налага да използвате Gmail адрес.

Това означава, че ще бъдете в състояние да проверите вашия @Yahoo.com, @Hotmail.com или @Outlook.com имейл в рамките на мобилното приложение Gmail. Можете да управлявате тези профили така, сякаш те са хоствани в собствените сървъри на Google.

Вие все пак ще трябва да включите новата опция Gmailify ръчно. За да направите това, трябва да отворите приложението на Gmail, да влезте във външните си профили, а след това да включите Gmailify. Това ще работи както в приложението за Android, така и в уеб версията на mail.google.com. Можете да изберете да спрете Gmailify по всяко време.

Освен че ще бъдете в състояние да използвате Gmail приложението за защита срещу спам, вашите имейли също ще бъдат организирани по тип (например социални, актуализации, реклами). Към момента Gmailify работи с Hotmail (Yahoo) и Outlook, но Google казва, че в бъдеще ще бъдат добавени още доставчици на електронна поща.

 

 

2016-02-18

Прочетете и това: Геймърските компютри със сертификат Oculus Ready и GeForce GTX вече са налични за предварителни поръчки

Тагове: