GoPro ще си партнира с Huawei, така че потребителите на смартфони, работещи с версия EMUI 5.1 на едноименния интерфейс, вече ще имат достъп до популярното приложение за редактиране на видео съдържание Quik.

GoPro вече има няколко приложения, които са налични за Android и iOS, и Quik е едно от тях, припомня GSM Arema. Quik представлява много интуитивен за употреба редактор, който автоматично избира важни моменти от вашата колекция от снимки и клипове. След това с така подбраното съдържание може да правите кратки Highlight клипове. Освен това приложението улавя лица и съответно може да оразмери кадъра. Възможно е дори да добавите музика, която е синхронизирана с цялото видео.

Quick вече е част от EMUI 5.1 и ще бъде интегрирано към приложението Gallery, което върви с всеки телефон на Huawei. То автоматично ще подбира кадри за най-готините фото и видео презентации, а отделно ще може и сами да ги редактирате.

По този начин GoPro разширява присъствието си на мобилния фронт и партньорството с компания от ранга на Huawei изглежда като добро решение.

Виж още: MWC 2017: Huawei представи флагманите P10 и P10 Plus

Тагове: