Oрро Find N е едно от новите устройства, които са преминали през теста за издръжливост на JerryRigEverything. Присъдата – сгъваемият телефон се представя доста добре – особено при теста за прах, където пантите работят, без дори да скърцат.

Oрро пусна Oрро Find N наскоро като първото си предложение в сегмента на високобюджетните сгъваеми устройства. Find N вече направи спирка при теста за издръжливост на YouTube канала JerryRigEverything и се представи отлично – не успя да се сгъне, малко закачливо казано.

Основният екран на Oрро Find N се надрасква лесно, което е очаквано, тъй като сгъваемите телефони обикновено използват пластмасови дисплеи. Останалата част от телефона изглежда е изградена невероятно добре, като предните и задните му панели държат стабилно.

Oрро Find N обаче блести най-добре в теста за прах, тъй като дори посипването на цялото устройство не създава проблеми с механизма за сгъване, а като бонус се оказа, че дори пантата не се разскърца. 

Като се вземе предвид всичко това, Oрро Find N показва, че е възможно да се създаде прилично издръжливо сгъваемо устройство. Очаква се, че сгъваемите телефони ще станат по-евтини в бъдеще, така че тези резултати вещаят добро за пазара на смартфони. Oрро Find N е солидна стъпка напред в този сегмент и може би е знак за интересни предстоящи неща.

Снимка: JerryRigEverything

Виж ощеApple демонстрира издръжливостта на iPhone 13 със страхотна бебешка реклама (ВИДЕО)