Доставчикът на камера модулите на iPhone Loargan Precision очаква ограничен ръст тази година. Причината са слуховете, че следващото поколение смартфони на Apple ще запазят 8-мегапикселовата задна камера, съобщава Taipei Times.

В информацията на изданието се твърди, че тази спецификация на iPhone 6s ще остане същата като при iPhone 6 и моделите от 2011 г. насам. Това ще попречи на Largan Precision да усети повишение на цените на акциите си през втората половина на годината. Предвид ограничения достъп до 16- и 20-мегапикселови CMOS сензори, предлагането на 8 и 13 MP сензори ще се запази сред китайските доставчици.

Детайлите около iPhone 6s все още са доста ограничени, което е нормално предвид факта, че очакваната премиера на устройството е чак през септември. Слуховете обаче започнаха още през ноември, като основната им тема също беше камерата на iPhone. Според информация на Джон Грубър следващият iPhone ще има далеч по-добра камера с две лещи. Какви обаче ще са спецификациите на iPhone 6s, вероятно няма да разберем преди официалната му премиера.

Прочетете: Обама е видял първия iPhone преди официалния дебют

 

Тагове: