До официалния анонс на Samsung Galaxy Note 7 все още остава цял месец, но сега вече имаме възможност да видим устройството в цялата му прелест благодарение на изтекли в интернет рендери на телефона. Както много пъти преди се е случвало, изображенията бяха пуснати от известния потребител Евън Блас през профила му @evleaks и тиражирани от Phone Arena.

От тях личи, че Galaxy Note 7 ще има три цветови варианта (Black Onyx, Blue Coral и Silver Titanium), както и че ще има двойно извит екран, подобен на дисплеите в Galaxy S7 edge и S6 edge. На гърба на фаблета откриваме доста познато изглеждаща камера, която по всяка вероятност е пак с 12 МР, подобно на сензорите в Galaxy S7 моделите. Отпред има задължителната селфи камера и нещо, което вероятно е сензор за ириса. В долната част пък се намира Home бутонът, който трябва да включва скенер на пръстови отпечатъци, обграден от два капацитивни бутона.

Накрая Galaxy Note 7 изглежда малко по-висок от миналогодишния Galaxy Note 5, но това може да е и илюзия, създадена от извития екран.

Samsung трябва да анонсира официално Galaxy Note 7 на 2 септември.
 Виж още: Изтекоха спецификациите и на по-големия Nexus от HTC

Тагове: