Така ли ще изглежда Pixel 3 XL? Снимките, които виждате, изтекоха във форума на XDA. Те почти напълно оправдаха скорошните слухове. Прорез, „брадичка“ под екрана, стерео говорител и една задна камера – все неща, за които вече сме чували. Вместо обаче известното лого „G”, устройството на изображенията е с друга емблема на гърба, което ни навежда на мисълта, че това не е официалната хардуерна версия.

Двойната предна камера, разположена в прореза, също не ни изненадва, въпреки че все още не е ясно за какво ще се използва вторият сензор. Сензорът за пръстови отпечатъци си е на старото място. Това, което всъщност е по-различно в дизайна на Pixel 3 XL, са блестящите ръбове на устройството. Няма ясно разграничителна линия между горната стъклена част на гърба и долната, която при Pixel 2 беше силно отличима. Това може би означава, че целият гръб е стъклен? Малко вероятно, ако се базираме на по-матовата долна част.

Останалите снимки, които може да разгледате като цъкнете тук, ни показват, че смартфонът разполага с USB-C порт, но пък стандартния 3.5 мм аудио жак не се вижда никъде.

До официалната премиера на третата серия Pixel има много време. Очакваме тя да се състои някъде през октомври. Така че дотогава дизайнът със сигурност ще претърпи още промени, за които може да научим, а може и да видим чак след четири месеца.

Тагове: