Името на филма може и да е Batman vs Superman, но още един от героите на DC ще намери място в лентата – Жената чудо. Гал Гадот, която изигра бившия агент на Мосад Жизел Харабо във филма the Fast and the Furious, ще влезе в ролята на жената войн (и нейното цивилно алтер его Диана Принс). Тя се присъединява към Хенри Кавил (Супермен) и Бен Афлек (Батман).

 

Филмовите продуценти се опитват от много време да пренесат Жената чудо на голям екран, която до този момент е имало участие само на малкия екран. През 1975-1979 г. се излъчва сериал, в който участва Линда Картър, а през 2011 г. е направен опит за връщането й към екрана, но се стига само до пилотен епизод. Слухове за филм се носеха в продължение на години, но никой от тях не стигна до реализация. Поне до този момент.

 

„Не само че Гал е страхотна актриса, но тя притежава и нужната магия, за да изиграе тази роля", коментира режисьора на Batman vs. Superman Зак Снайдер.

 

Гал Гадот, подобно на Линда Картър, е бивша Кралица на свободата, но израелската актриса е и почитател на екстремното: тя обожава мотори и е работела две години като спортен инструктор в армията на Израел.

Тагове: