Поздравителните картички са приятно допълнение към всеки подарък, а и прекрасен жест дори без такъв. С наближаващите празници хората търсят все по-оригинален начин да създадат приятна емоция у близките си, поднасяйки им нещо, което истински да ги зарадва. Тази задача може да реши веднага iGreet - приложението, което позволява да изпращате и сканирате картички с добавена реалност. Те са повече от динамични – илюстрациите върху тях се раздвижват веднага щом ги сканирате със смартфона си.

 

Идеята да накарате статичните картички да оживеят пред очите ви в момента, в който ги сканирате с мобилен телефон, е повече от иновативна и превръща „поднасянето“ на подобна картичка в истински забавно преживяване и за двете страни. Невъзможно е да не се съгласим със създателите на iGreet, които казват, че „поздравителните картички никога вече няма да бъдат същите“!

Тъй като ние, в офиса, се забавлявахме доволно с картичките с добавена реалност, искаме да ви предадем малко от тези усмивки! Достатъчно е да свалите приложението iGreet за Android или iOS, а след това да сканирате картичките в нашата галерия. Весели празници!