Ако си спомняте, през 2014 година писахме за предстоящата книга „Тайната история на Туин Пийкс“, по която работи самият Марк Фрост. Книгата трябваше да се появи през 2015 година, но се забави. Сега имаме много добра новина - „Тайната история на Туин Пийкс“ вече има официална дата на излизане и тя е 18 октомври 2016 г.

Нейните 304 страници ще покриват това, което се е случило с хората в този емблематичен град през последните 25 години. Историята в книгата ще се задълбочи в центъра на мистерията - смъртта на Лора Палмър. Ще бъдат включени над 100 двуцветни илюстрации и фотографии. Ще има и специален уебсайт - thesecrethistoryoftwinpeaks.com, който ще предложи ексклузивно съдържание.

Но още по-добрата новина е, че още днес можете да направите своята предварителна поръчка на „Тайната история на Туин Пийкс“ от Amazon.com (29.99 щатски долара), Amazon Canada, Amazon France, Amazon Italy, Amazon Germany и Amazon Spain. Всеки, който е направил предварителна поръчка, ще получи книгата в деня на пускането й.

Ще бъде пуснато и електронно издание на „Тайната история на Туин Пийкс“, след като тя излезе официално.

 

Прочетете и това: Наоми Уотс и Том Сайзмор се присъединяват към актьорския състав на сериала "Туин Пийкс"