Към този момент възраждането на култовия сериал от 90-те години на миналия век, "Туин Пийкс", продължава и Дейвид Линч работи по новите серии. Наскоро дори видяхме и официалния трейлър на сериала, който ще се излъчва по Showtime през 2017 година.

Днес Deadline съобщи, че Наоми Уотс („21 грама“, „Мълхоланд Драйв“) и Том Сайзмор ("Жега", "Пърл Харбър", "Спасяването на редник Райън"), ще се присъединят към актьорския състав на "Туин Пийкс". Точните им роли все още се пазят в тайна.

По продължението на хитовия сериал, който се излъчваше от април 1990 г. до юни 1991 г., работят оригиналните му създатели Дейвид Линч и Марк Фрост. Броят нови епизоди ще бъде 18. Линч и Фрост първоначално са написали сценарии за цял филм, но по-късно е било решено той да се раздели на епизоди. След насрочения старт за 2016 г. сериалът беше отложен за неуточнена дата през 2017 г.

Уотс и Сайзмор ще се присъединят към новаци като Аманда Сийфрид ("Клетниците") и Балтазар Гети ("Съдията"), наред с неповторимия Кайл Маклоклан (специален агент Дейл Купър) и Шерил Лий (Лора Палмър и Мади Фъргюсън).

Дейвид Линч също ще се завърне с ролята си на Гордън Коул, шеф на Агент Купър от ФБР. Феновете на сериала, сред които сме и ние в HiСomm, нямат търпение отново да зърнат любимия сериал на малкия екран. А вие?

 

Прочетете и това: Една наистина американска криминална история