От миналото лято марката BlackBerry е част от каталога на Onward Mobility, но от тяхна страна чувахме само неопределени обещания за появата на нови Blackberry телефони. Сега компанията обяви старта на нова програма за оценка на потребителски интерес и ранни регистрации за покупката на мистериозно ново Blackberry устройство.

Според Onward Mobility регистрираните компании и дори индивидуални потребители ще могат да предоставят идеи и обратна връзка за дизайна и функциите на предстоящия BlackBerry телефон.

Въпреки че практически никакви други подробности не се знаят, потвърдено е, че новият BlackBerry модел ще предлага 5G връзка.

Самите Onward Mobility имат опит в софтуерната сигурност, но е напълно боса, що се отнася до производството на мобилен хардуер. Това вероятно би обяснило защо тя се обръща към партньори като мобилни оператори и дори инфлуенсъри, които познават по-добре потенциалните купувачи. Феновете на BlackBerry пък най-сетне имат повод за радост относно нов апарат, след като партньорството с TCL приключи миналата година.

Снимка: 9to5mac; shutterstock

Виж още: DxOMark похвали камерата на Google Pixel 5