Ако имате технически умения, можете да създавате приложения и най-вече разполагате с визия за това, как те могат да се превърнат в полезни допълнения за живота и бизнес, не пропускайте тазгодишното издание на Appathon - онлайн състезанието за разработчици на финансови услуги.

Най-добрата идея по разработване на иновации в мобилното банкиране Appathon ще получи голямата награда от 50 000 евро и подкрепа в реализацията на проекта.

Участници от цяла Европа могат да се включат до 13 юли на www.unicredit-appathon.com. Appathon е подходящ за индивидуални разработчици на финансови технологии, но могат да се включат и стартъп компании. Втора награда на Appathon-a са 2 билета за световната конференция за финансови технологии и иновации Finovate, която ще се проведе в Лондон през февруари 2017 г. Трета награда са очила за виртуална реалност.

10 отбора ще бъдат избрани да покажат техните разработки в Милано на 20 юли.

УниКредит започна Appathon-a преди три години. Това е първото издание, в което кандидатстването се прави изцяло онлайн, за да може участници от цяла Европа, включително България, да имат достъп до него.