"В една вселена, където хората са близо до дъното на еволюционната стълбица, млада жена е нарочена да бъде убита от кралицата на Вселената, защото съществуването й заплашва да сложи край на царуването на кралицата". Това е кратката филмова рецензия, която ни въвежда в най-новата продукция на братя Уашовски, „Jupiter Ascending“.

Ако сте киноман и чуете за фамилията Уашовски, в съзнанието най-вероятно ви изскача „Матрицата“, защото именно братя Уашовски промениха кино индустрията с този филм, през 1999г. От тогава е минало доста време и продуцентите все още се опитват да създадат „следващата“ Матрица т.е. филм, който отново ще промени киното, но това не се е случило, поне не и в този мащаб. Всъщност един от най-успешните им филми от трилогията на „Матрицата“ е „Облакът атлас“ от 2012г.


С „Jupiter Ascending“ братята се приближават малко по-близо до жанра донесъл им световна слава. Главните роли във филма се изпълняват от Чанинг Тейтъм и Мила Кунис. Чанинг Тейтъм играе Кейн, половин човек и половин вълк, генетичен хибрид, който е изпратен да открие Jupiter Jones (Мила Кунис), млада жена, чийто генетичен код може да я превърне в следващият владетел на вселената.

„Jupiter Ascending“ обещава да бъде епичен, визуално зашеметяващ и поставящ нови стандарти. Ще трябва да изчакаме до 2014 г., за да гледаме филма, но до тогава можем да се наслаждаваме на трейлъра му.

 

 

 

Вижте и двата нови трейлъра на Titanfall!